Merkezi soğutma sistemleri üreten ve satışını yapan firmamız, Türkiye'nin bu alanda faaliyet gösteren ender firmaları arasındadır. Yılları aşkın süredir gerçekleştirdiği merkezi soğutma sistemi üretimlerini sektörün ihtiyacını karşılayacak düzeyde gerçekleştirmiş ve bu sayede sektörün önemli kuruluşları haline gelmiştir. Halen daha birçok önemli firmanın veya kuruluşun merkezi soğutma sistemlerinin kurulumunu yapmış firma olarak bu anlamdaki başarımızı sürdürmekteyiz.

 

 Talebinize Özel Üretilen Sistemler

 

 Firmamız tarafından üretilen merkezi soğutma sistemleri, farklı modellerde sunulabilmektedir. Müşteri talepleri dikkate alınarak yapılan merkezi soğutma sistemleri, firmamızda çalışan mühendislerimizin projelendirmesiyle planlanmakta ve bu plan doğrultusunda uygulanmaktadır. Bu sayede kusursuz bir işleyişe sahip olarak müşterilerimize teslim ettiğimiz merkezi soğutma sistemlerimiz devasa yapıların soğutulmasında en üst düzeyde performans gösterebilmektedirler.

 

 İnternet sitemizi ziyaret ederek merkezi soğutma sistemlerimizi inceleyebilir, bu sistemler hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz. Firmamız merkezi soğutma sistemlerini uzman ve profesyonel kadromuz, deneyimli, gerekli teknik bilgi ve donanıma sahip çalışanlarımız ile üretmektedir.

 

 Nakliye, Montaj ve Kurulum Hizmetleri

 

 Fabrikasyon ürün olarak üretilen ürünlerin merkezi soğutma sistemlerinin kurulacağı alana nakliyesi, montajı ve kurulumunun tamamlanarak gerekli eğitimlerin verilerek müşterimize teslim edilmesi süreçleri firmamız tarafından ideal iş süreçleri planlanarak yapılmakta ve müşterimize vaat edilen zamanda kurulumu yapılmış şekilde teslim edilmektedir.

 

 Merkezi soğutma sistemleri fiyatları olarak belirlediğimiz fiyatlar sektör ihtiyaçları ve müşteri beklentileri dikkate alınarak, katlanılan maliyetler ve diğer giderler dikkate alınarak belirlenmektedir. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için de firmamızla irtibata geçebilirsiniz.