Doğal gaz, mevcut en güvenilir enerji kaynaklarından biri olarak kabul edilir. Doğal gaz endüstrisi, mümkün olan en iyi boru hattının güvenliğini sağlamak için sıkı önlemler almakla kalmaz, aynı zamanda doğal gaza eklenen farklı çürük yumurta kokusu en küçük sızıntıları bile tespit etmenizi sağlar.

 

 Endüstriyel Enerji İhtiyacınızı Belirleyin

 

 Doğal gaz birçok farklı alanda kullanılabilir. Sanayide kullanılan doğal gaz türüne endüstriyel doğal gaz adı verilir. Bu alanda kullanılan tesisata ise endüstriyel doğal gaz tesisatı adı verilir. Endüstriyel doğalgaz tesisatı nedir sorusunun yanıtı gazın kullanım alanı ile doğrudan ilişkilidir. Endüstriyel doğal gaz sistemlerinde gaz sistemi satış temsilcisi, gaz enerjisi ihtiyaçlarınızı belirlemek için iş yerinizi ziyaret edecektir. Saha ziyareti yapıldıktan sonra, tesisinize gaz yerleştirmenin maliyetini ve lojistiğini detaylandıran yazılı bir tahmin yapılacaktır.

 

 Endüstriyel Gaz Sisteminde Yükümlülükler

 

 Endüstriyel Gaz Sistemi ve müşteri arasındaki tüm sözleşmeden doğan yükümlülükler, gaz servis kurulum işlemine başlamadan önce yerine getirilmelidir. Satış temsilcisi ihtiyaç ve şartlarınıza göre doğru bir değerlendirme yapabilir. Doğal gaz hizmeti almaya hak kazanmak için özel fizibilite gerekliliklerini yerine getirmek için ticari uygulamalar gereklidir.

 

 Endüstriyel doğal gaz hizmetleri dahilinde ticari yerleşim, doğal gaz, cihaz satışı, servis ve onarım, su ısıtma, sıkıştırılmış doğal gaz yakıt istasyonu bulunur. Bazı firmalar sanayi sektörü için komple endüstriyel doğal gaz tesisatı hizmetleri sunmaktadır. Tesisatçılar, yönetmelikte yer alan tüm sertifikalara sahiptir ve her projede anahtar teslim hizmet sunmak üzere eğitilmiştir.