Endüstri ve büyük tüketimli tesisler üretim için büyük önem vermektedir. Bu türlerin ısıtma veya farklı alanlarda doğal gaza geçme ihtiyacı bulundurmaktadır. Kömürün maliyeti ve elde edilen bazı nedenlerden doğal gaz geçmesine neden olmaktadır. Endüstriyel ve büyük tüketimli tesislerin doğalgaza dönüşümü oldukça zahmetli ve planlı yapılması gerekmektedir. Tesisin tamamen baştan yapılanmasına sebep olacak bu yöntem tek seferde sorunsuz yapılması gerekir. Bu tür yerlerin yapılması için uzman mühendisler tarafından ele alınarak yapılması gerekmektedir. Hata yer verilmeden yapılarak uzun süreçli kullanım yapılması gerekir.

                                                                        

 Teknik Standartlara Göre Yapılan Tesisat

 

 Tesislerin dönüşümünde en önemli özelliklerden bir tanesi teknik standartlara göre yapılması gerekmektedir. TS, EN, ISO , IEC standartlarına göre yapılarak yada bu standartlar yoksa TSE tarafından kabul görülen standartlara yapılması gerekmektedir. Yapılan dönüşümde kullanılacak malzeme, bağlantı noktaları, doğal gazın ihtiyacı, prosedürler tamamen titizlikle yapılması gerekmektedir. Bu tür yerlerin tespiti için uzman firmayla çalışarak hareket edilmesi gerekir. Gönen Mühendislik bu alanda müşterilerine en iyi hizmeti vermektedir.

 

 Doğal gaz tesisatı için yapılacak bölgenin ekipleriyle keşif yapılarak hareket etmektedir. Müşterimize en ince detayı vererek rapor sunmaktayız. Sorun yaşamadığı ve güvenle hareket edeceği ortam yaratmaktayız.

 

 Vizyonumuz firmaların doğal gaz dönüşümünü sağlayarak bu alanda öncü firma olmaya çalışmaktayız. Müşteri memnuniyetini sağlamak adına uygun fiyat görüşüyle hareket etmekteyiz. Güvenilir ticaret ortamı ile birlikte müşterilerimize tek seferde rahat edebileceği iş ortamı hazırlamaktayız.